UKK

UKK

1. Dieselsuodattimeen kertyy moskaa, mutta säiliössä ei näyttäisi olevan likaa?

Tämä on usein ensimmäisiä oireita joita dieselin mikrobisaastumisessa esiintyy. Mikrobit eivät itsessään ole silmin havaittavia ja varhaisessa vaiheessa ei vielä ole muodostunut biomassaa. 

2. Voinko itse puhdistaa diesel tankin / öljysäiliön?

Kyllä voit, jos säiliössä on tarpeeksi kookas huoltoluukku josta pääsee käsiksi kaikkialle säiliöön. Puhdista pois kaikki näkyvä lika ja lisää uutta dieseliä tankki täyteen. Annostele tai pyydä Grotamar annostus. Ilman Grotamar käsittelyä puhdistustyö on turhaa, koska mikrobit alkavat välittömästi tuottamaan uutta kasvustoa. 

3. Otin dieseltankista näytteen ja se näyttä samean keltaiselta, ei lainkaan kirkkaalta.

Vaikuttaa siltä, että dieselin kosteusmäärä (vesi) on ylittynyt ja siinä on runsaasti ylimääräistä vettä, joten se toimii erinomaisena kasvupohjana mikrobeille. Säiliön tyhjennys tai kiertohuuhtelu on sopiva ratkaisu. 

4. Varastosäiliössäni oleva diesel on pari vuotta vanhaa, voiko sitä käyttää vielä?

Dieselin säilyvyys on yleisesti muutamia kuukausia. Säilyvyyttä voidaan parantaa Grotamar 82 lisäaineella. Vanha diesel tulisi suodattaa kiertohuuhtelulla ja lisäaineistaa Grotamar:illa ennen käyttöä. 

5. Likainen diesel sai moottorin käymään huonommin. Kuinka saan palautettua moottorin normaalin toiminnan?

Grotamar 82 puhdistaa koko polttoainejärjestelmän kuten putkistot, suuttimet ja polttoainepumput. Varmista ensin, että säiliö ja polttoaine ovat puhtaita. Annostele Grotamar:ia polttoaineeseen, niin se hoitaa puhdistuksen käytön aikana. Lisäksi se antaa hyvän korroosiosuojan sekä voitelun järjestelmälle.